
KOMBUČA
Dabīgi fermentēta, no ziemeļu augļiem radīta
Heading 1
Rabarberu kombuča
Saldi skāba garša.
Dabīgi fermentēts, nepastarizēts kombučas dzēriens. Gatavots no dabīgām izejvielām un nesatur konservantus.
Dzēriens neaizstāj veselīgu uzturu.
Var saturēt dabīgas nogulsnes.
Uzglabāt ledusskapī +2-+10 °C.


Cidoniju piparmētru kombuča
Atsvaidzinoša saldi skāba garša ar piparmētru pieskaņu.
Dabīgi fermentēts, nepastarizēts kombučas dzēriens. Gatavots no dabīgām izejvielām un nesatur konservantus.
Dzēriens neaizstāj veselīgu uzturu.
Var saturēt dabīgas nogulsnes.
Uzglabāt ledusskapī +2-+10 °C.
Meža ogu kombuča
Atspirdzinoša ogu garša.
Dabīgi fermentēts, nepastarizēts kombučas dzēriens. Gatavots no dabīgām izejvielām un nesatur konservantus.
Dzēriens neaizstāj veselīgu uzturu.
Var saturēt dabīgas nogulsnes.
Uzglabāt ledusskapī +2-+10 °C.


Zemeņu Piparmētru kombuča
Saldskāba garša.
Dabīgi fermentēts, nepastarizēts kombučas dzēriens. Gatavots no dabīgām izejvielām un nesatur konservantus.
Dzēriens neaizstāj veselīgu uzturu.
Var saturēt dabīgas nogulsnes.
Uzglabāt ledusskapī +2-+10 °C.